Nota Informativa 1ª Reunió nou AMPA

Nota informativa a tots i totes els pares i mares de l’escola Serra de Marina


Volem posar en el vostre coneixement que a partir del 27/10/2011 hi haurà una nova AMPA totalment renovada, tant en projectes com en el seus components, que esperem dur a terme amb la vostra col•laboració i implicació.

Per això és molt important la vostra assistència a la 1a. reunió que tindrà lloc el dilluns 7 de novembre a les 16:45 h., a la qual os explicarem les noves propostes i objectius que pretenem aconseguir.

A continuació us detallem breument els punts a tractar:

• Explicació funció AMPA i aportació econòmica soci. Fer èmfasi en la importància de l’AMPA dintre del sistema educatiu.

• Pel que fa a les activitats extraescolars i casal d’ estiu, molt important aprovar i elaborar un programa en el qual s’ intentarà posar en marxa en aquest curs escolar i que en el pròxim ja estigui completament implantat, a l’inici de curs, sempre enfocat a les inquietuds d’ alumnes/pares/centre, per això la vostra col•laboració en omplir el qüestionari adjunt d’ aquestes activitats.
• Establir comunicació a tots els nivells i una participació activa tant de famílies com del propi centre.

• Intenció de crear delegats/representants de cada classe, per tal de conèixer i intentar solucionar qualsevol problema o suggeriment per part dels pares/alumnes/centre.


Disposició d’un blog a Internet i un correu electrònic on podeu fer-nos suggeriments i opinions (http://ampaserramarina.blogspot.com o ampaserramarina@gmail.com


Us lliurarem un qüestionari adjunt perquè marqueu les extraescolars a les quals estaríeu interessats que anessin els vostres fills, us preguem que en un termini no superior a 15 dies ens dipositeu aquest qüestionari en la bústia groga de l’entrada.


Els nens estaran al pati vigilats per adults.

Us agrairíem la vostra assistència donada la importància dels temes a tractar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada