Benvolguts pares-mares-tutors,

Tornada de nou per als petits i no tan petits a la “normalitat”, i potser un any una mica més dur a causa de les retalladles massives que s´estan duent a terme, especialment en el sistema educatiu…, potser aquest sigui el moment en el qual tots ens haurem d´involucrar activament. Per això us mantindrem informats de totes les reivindicacions que es duguin a terme.

Per la nostra banda, només comentar-vos que intentarem fer la nostra tasca –com vam fer el curs passat- amb la major il·lusió posible e intentar millorar, ja que aquest any comptem amb una mica més d´experiència, i sempre recolzant-nos amb la vostra col·laboració e implicació.
Informar-vos que per a la primera quinzena d´octubre realitzarem la primera reunió de l´AMPA per aquest curs 12/13.

Tanmateix, i amb la intenció que les activitats extraescolars comencin a partir del primer d´octubre, us adjuntem la següent documentació, per a tots els que estigueu interessats:

·         Full d´inscripció extraescolars del Centre Català d´Educació. Heu de tenir en compte que    exigeixen un mínim d´alumnes inscrits, de manera que fins que no s´acabi el período d´inscripció no sabrem quines activitats es realitzaran.
·         Full d´inscripció Futbol. Horari d´activitat: dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30h.
·         Full d´autorització imatge.
·         Extraescolar piscina en Centre Deportiu del Fondo. Cursos P3 a P5. Horari divendres de 17.00 a 17.45h. Preu: 132€. Per tot el curs escolar –aquest import no es prorrateja i s´abonarà per avançat, ja que l´entitat sol· la totalitat abans de començar el curs.

Recordeu que hi ha un màxim de places en totes les activitats, i que tots els alumnes que ja estiguin inscrits l´any passat, tenen reservada la seva plaça –sempre que manifestin la seva intenció de continuar- dins la data de pre-inscripció.
També indicar, que aquest any tampoc hi haurà monitor de suport, ja que això encareix bastant l´activitat, de manera que seguirem fent el mateix sistema de l´any passat, hi haurà rotació entre els pares perquè sempre hi hagi una persona per recollir els nens i de suport per al professor.

El período de pre-inscripció de totes les extraescolars serà fins al dia 21/Setembre (amb l´objectiu que puguin començar la primera semana d´octubre), per això, i només excepcionalment durant aquesta setmana, l´horari de l´AMPA serà de dilluns a dijous – matins de 9.15 a 10.00h.- i a la tarda- de 4.45 a 17.30h.
Per a qualsevol consulta o dubte, també podeu adreçar-vos a nosaltres mitjançant el mail ampaserramarina@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada