ACTA ASSEMBLEA AMPA "COMISSIÓ CARNESTOLTES"   04/12/2014


1. PRESENTACIÓ

S'inicia la reunió a les 17:00h de la tarda, puntualment, amb cinc minuts de cortesia. Hi assisteixen una quinzena de socis. Benvinguda als assistents i comunicació d'intenció d'acolliment a tothom qui s'incorpori després de l'hora convinguda. Intervencions per petició de paraula.

2. POSADA EN COMÚ DE L'ESTAT DE LES DIFERENTS TASQUES.
·         DISFRESSA

Les persones encarregades d'aquesta tasca presenten els preus consultats i patrons del model de la forquilla. Hi ha el compromís d'aportar patró de l'ou ferrat a la següent convocatòria.
Es decideix que els adults aniran disfressats de coberts i els nens de ous ferrats (ja es comptabilitzaran la quantitat en les properes reunions).
Es decideix que es farà l'encàrrec de la roba a la botiga corresponent i cada família efectuarà el pagament allà mateix.

·         .MUSICA I COREOGRAFIA
Es decideix que, quan sigui el moment, es realitzarà una selecció musical més rockera que infantil.

·         .EQUIP DE SO I VEHICLE
Es presenta el pressupost de l'empresa XTRAJOCS , que inclou vehicle, conductor, generador , copilot i baixada de la música que nosaltres decidim. La decoració del vehicle seria a càrrec nostre.
Es comunica que l'AMPA pot assumir una part econòmica de la despesa.
Es presenta l'opció de contractar grup de batuka, si el tema furgoneta no ens encaixa pel pressupost.
Quan s'hagi decidit l'opció final, es crearà un grup de treball per a decorar el vehicle o per encapçalar la comparsa, segons s'escaigui.

·         .PROGRAMACIÓ
Es decideix convocar la propera reunió pel dia 11/12/2014 a les 17h per a concretar preus i tenir un pressupost real per persona.
Es decideix obrir una altra convocatòria el dia 15/12/2014 a les 18h per donar la possibilitat de compareixença a les persones que no hagin pogut assistir el dijous i vulguin disposar de la informació.
Totes les comunicacions es realitzaran mitjançant full informatiu al tauler de les dues portes de l'escola i a Facebook.

3. FINALITZACIÓ


La reunió s'acaba a les 18:00h de la tarda. Tancament de la porta de l'escola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada