Carnaval 2012 a Santa Coloma

Aquest dijous arriba el Carnestoltes a la nostra ciutat per oferir-nos una setmana de joia i alegria que tindrà el seu punt àlgid amb la rua del dissabte a la tarda.
Santa Coloma de Gramenet viurà a partir de dijous 16 la setmana de carnaval que arrencarà, un any més, amb la tradicional celebració de Dijous Gras.
El CRIJ Rellotge XXI organitza aquest dia una festa popular a la plaça del Rellotge. A les 18.00 hores hi haurà el karaoke de Carnestoltes per a infants i joves. A les 20.00 es farà un concurs de truites entre els bars del barri del Fondo que vulguin participar-hi. Els nens i els joves del karaoke faran de jurat.
La gran rua de Carnaval
Dissabte 18 a la tarda, el principals carrers de la ciutat seran l'escenari de la rua en la qual enguany hi participaran 29 comparses, cinc més que l'any passat. Com és habitual, representen a entitats de caire divers, esplais, centres d'ensenyaments i cases regionals.
El punt de partida serà la plaça del Rellotge a les 17.30 hores. La desfilada passarà per Jacint Verdaguer, carrer Dalmau, rambla del Fondo, rambla de Sant Sebastià, carrer d'Irlanda, carrer Jacint Verdaguer, carrer Sant Just i avinguda Generalitat. La rua arribarà a la plaça de la Vila cap a les 20.00 hores i les comparses hi desfilaran fins a dos quarts de deu de la nit que serà quan es llegirà el ban i s'entregaran els premis del concurs.
Diumenge, animació infantil
Diumenge 19, les 12.00 hores, els més menuts i les més menudes de Santa Coloma podran gaudir d'un espectacle a la plaça de la Vila a càrrec de la companyia "Campi qui pugui". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada