L'Ajuntament promou a les escoles com millorar el civisme a la ciutat

625 escolars rebran classes i tallers sobre comportaments cívics per millorar la convivència on l'alumnat coneixerà la feina del personal de neteja, les conductes incíviques i les infraccions.
Amb els objectius d’ensenyar comportaments cívics que propiciïn una bona convivència entre totes les persones que formen la ciutadania de la nostra ciutat i donar a conèixer la feina dels treballadors i les treballadores que s’encarreguen de mantenir neta la ciutat, l’Ajuntament realitza  activitats i  tallers de civisme adreçats als escolars, on un total de 625 alumnes de diferents escoles colomenques rebran formació sobre els comportaments cívics encaminats a una bona convivència, tant a casa com al col·legi i al carrer.
L’alumnat del cicle inicial de primària ja està treballant, amb material específic, les diferents actituds cíviques i incíviques que es donen a la ciutat i les adients per construir un futur millor. Per la seva banda,  l’alumnat del cicle mitjà, superior de primària i d’ESO aprofundirà en les conseqüències que comporten les conductes incíviques. Tots plegats coneixeran de primera mà la feina del personal que té cura de l’estat de la via pública de la ciutat, ja que personal dels serveis municipals amb una màquina escombradora i de neteja visitarà les diferents escoles.
Els escolars coneixeran de prop la campanya municipal de civisme
Part del material d’estudi dels escolars són les imatges incloses en la campanya permanent municipal de civisme “No em trenquis el cor”, que té en marxa l’Ajuntament des de setembre de l’any passat per divulgar les conductes incíviques més habituals a la nostra ciutat, així com les ordenances que les regulen i les sancions que s’hi apliquen. Entre aquestes infraccions a la convivència destaquen l’abandó al carrer dels excrements dels gossos, dels mobles i trastos vells, les pintades a les façanes i el maltractament al mobiliari urbà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada